Yolgeçen İlkokulu

Belgegeçer : 03467311118
WEB http://yolgecenilkokulu.meb.k12.tr
Adres : yolgeçen köyü Gürün/Sivas
VİZYON : Yolgeçen İlkokulu olarak öğreten, üreten, paylaşan, kendine güvenen, ulusal ve evrensel değerlere saygılı ve sevgi dolu öğrenciler yetiştirmektir.
MİSYON : Çağın her türlü olanaklarından yararlanabilen, motivasyonu tam, morali yüksek, sevgi ve saygı dolu, çağın gerisinde kalmamış bir okul olmak.
BAŞARILAR : 2012 yılında ilçede okullar arası futbol turnuvasında yarı final.
Rehber Öğretmen : 0
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 1
Öğretim Şekli : Normal
Kantin: 0
Yemekhane : 0
Revir : 0
Saatler : 08.30 - 14.20
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Lojman : Lojmanlarımızdan 4 tanesi Milli Eğitim Bakanlığına aittir bunlardan 3 tanesi kullanılabilir durumdadır ayrıca 3 tanede tahsisli lojman vardır . Lojmanlar okula 10 dk. yürüyüş mesafesindedir ve sobalıdır. Sayısı:6
Servis :
Ulaşım : Arabalarla sağlanır. Kışın yollar zaman zaman kar yüzünden kapanır.Hafta içi sabahları ilçe merkezine giden minibüsler bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri : Köy 200 hane olup çiftçilik ve hayvancılıkla geçinen ve bir kısmı gurbete giden 1800 rakımlı yerleşkesi bulunan 760 nüfuslu bir yerleşim yeridir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine 35 kilometre, İl merkezine 190 kilometredir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :